Lagaminų karalystė. Vaikiški lagaminai

Nuostabaus grožio lagaminai „Zara Home“ nuo 35 iki 40 Lt / vnt iš čia

Vaikiški lagaminai daiktų saugojimui
Nežinau, kaip jūsų vaikų kambariuose, bet pas mus tikrai daug įvairiausių smulkių dalykėlių, rutuliukų, konstruktorių detalyčių, įvairiausių vaiko brangenybių. O ir vidutiniškai smulkių daiktelių pilna, tokių kaip pieštukai, flomasteriai, kreidelės. Čia jūs tikriausiai kur kas daugiau išvardintumėte. O taip norisi, kad vaikas augtų estetiškoje ir bent vakarais tvarkinga virstančioje aplinkoje. Vienas iš sprendimo būdų gausybė nuostabaus grožio lagaminėlių, pasiruošusių tapti vaiko lobių saugotojais.

Lagaminų rinkinys daiktų saugojimui, apie 60 Lt, gaila, kad iš JAV, ten visada kainos skanesnės. Lagaminas iš čia
Prancūziškas „Moulin Roty“ lagaminų rinkinys 158 Lt iš čia

Kelioninis vaikiškas lagaminas

Tikriausiai matėte savo mažylį pasiėmusį gerokai per didelį tėvelių lagaminą ir besikraunantį daiktus kelionei į Afriką. Tiesa mūsiškis sakė, kad mus pasiimtų kartu:). Mes keliaujame su savo vaikais ir jau nuo trijų metukų mūsiškis ėmė prašyti SAVO lagamino. Kelioninį lagaminą geriausia rinktis kartu su vaiku ir jo paklausti, kurį lagaminėlį jam patogu traukti ar nešti. Mažiems vaikams kelionėje tinkama tik mažytė kuprinytė arba lagaminas, būtinai turintis ratukus.
Be galo simpatiškas „Samsonite kids“ lagaminas - krokodilas 250 Lt, „Cuties and Pals“ lagaminėlis su kuprine 290 Lt
Yra vienas absoliučiai padūkęs lagaminas 3 - 6 metukų amžiaus vaikams, ypač jei jie tikrai aktyvūs. Tai „Trunki“ lagaminai, kuriais vežami ne tik vaikų daiktai, bet ir patys vaikai! Vaikai važiuoja pasispirdami kojomis arba suaugę veža vaikus traukdami lagaminus už specialios rankenėlės. Kai oro uoste tenka laukti kelias valandas šie lagaminėliai tikrai nepamainomi. Jų kaina apie 180 Lt.



Lagaminai širdelei džiuginti

Lagaminėlis mažoji drabužinė „Moulin Roty“ 237 Lt iš čia
O štai ką sugalvojo viena mama Jurga savo dukrytei. Senoviškas skardinis retro lagaminėlis virto brangenybių skrynele, su svarbiausiais mažajai smulkiais žaisliukais, keliais brangiais žaisliukais paveldėtais iš mamos, o lagamino dangtelį iš vidaus puošia bangiausių žmonių nuotraukėlės, broliuko, tėtės, pusbroliuko. Pasaka...
Lagaminėlis virtęs brangenybių skrynele
Pabaigai visai netikėti lagaminėliai: šuniuko namelis ir lagaminėlis iš veltinio
Truputis polėkio ir paprastas lagaminas gali sutalpinti neribotus grožio klodus, o kartais ir visą vaikystę, ypač jei tai iš močiutės ar senelio paveldėtas lagaminėlis.

Komentarai

  1. Kokie žaismingi ir gražūs lagaminai mažiesiems keliautojams. Šie lagaminai, manau, puikiai tinka ir mažylių žaislams bei kitiems daiktams susidėti.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Geriausia dovana 2 metų vaikui