Krikštynų dovanos




Prabėgo beveik penki metai nuo to laiko, kai parašiau pirmąjį įrašą apie prašmatnias krikštynų dovanas. Gavau daug klausimų ir laiškų, prašančių patarimo dėl krikštynų šventės. Per tą laiką vienus krikštynų dovanų favoritus pakeitė kiti, atsirado naujų krikštynoms skirtų grožybių mūsų krautuvėlėje. Ir labai norisi pasidalinti naujomis idėjomis, kokias dar originalias krikštynų dovanas galima dovanoti mylimiausiems krikšto vaikams.

1. Šeimos medis
Medžiaginis šemos medis - simbolinė krikšto dovana ir graži dekoracija vaiko kambariui. Ris favoritas lieka nepakites jau daug metų.

2. Muzikinė dėžutė
Klasikinė dovana krikštynoms - muzikinė papuošalų dėžutė

3. Ūgio matuoklis 
Linkinti augti krikštynų dovana - ūgio matuoklis
4. Indai vaikams 
Dailiai supakuota krikštynų dovana - indų rinkinys mažyliui


5. Mielas pliušinis žaislas


Mielas pliušinis žaislas visuomet puiki dovana. O mielas pliušinis žaislas su savo spinta ir rūbeliais - kažkas nepakartojamo!




6. Mediniai žaislai




Medinis Nojaus laivas



Klasikiniai mediniai žaislai tinkami dovanoti krikšto proga: kaladėlės, "Nojaus arka", mašinų garažas ir kiti. Šie žaislai, patvarus, ekologiški ir ilgaamžiai.



7. Suvenyrų dėžutė 

Įvairaus dydžio stalčiukai kūdikėlio brangenybėms saugoti: plaukų sruogelei, dovanėlei, rašteliui, ir pirmam dantukui. Romantiška dovanėlė krikštynų ar kūdikio lankynų proga.
Krikštynų dovana - suvenyrų dėžutė
Suvenyrų dėžė

8. Taupyklės

Pasirūpinkite krikšto vaiko ateitimi. Puiki dovana krikštynoms taupyklė.


 Taupyklė "Pelytė"


9. Minkšta skudurinė lėlė


Tiek mamytės, tiek dukrytės įsimylės šias Prancūziškas  lėles ir neliks abejingos rausvoms snaigėms ant jų skruostelių. Lėlės turi fantastiško grožio dovanų dėžutes, todėl jas ypač malonu dovanoti ir gauti dovanų.

Lėlė Madam Konstancija, 48 cm
Puiki dovana krikštodukrai limituoto leidimo Prancūziška lėlė

10. Pieninių dantukų dėžutė

Pieninių dantukų dėžutė labai gerai saugos pirmąjį mažylio dantuką. Šioje mieloje mažoję dėžutėje jis jausis labai jaukiai ir saugiai :) Puiki krikštynų ar lankynų dovana.

Dantukų dėžutė "Katinėlis"
Dantukų dėžutė "Katinėlis"

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Geriausia dovana 2 metų vaikui