Žaislai pagal 5 meilės kalbas

Įkvėpti penkų vaikų meilės kalbų, kurias aprašėme anksčiau štai čia, ėmėme ir atrinkome žaislus pagal meilės kalbas. Gavosi visai smagi kompanija:):

1. Švelnumas / prisilietimai

Švelnumo / prisilietimų meilės kalbą suprantančiam vaikui patiks jaukūs, minšti žaislai, kuriuos miela priglausti, jauku įsikniaubti. Nuotraukoje miego skepetaitė pelė Nini iš „Moulin Roty“ ir arkliukas Ričardas iš „Esthex“.
2. Palaikymo  žodžiai

Vaikui, kuriam svarbu palaikymo žodžiai patiks, kai pagirsite jo sukonstruotą pilį ar nuspalvintą piešinį. Nuotraukoje bambukinės „Organeco“ kaladėlės iš „Hape“ ir kūrybinė spalvinimo knygelė „Rosie Flo's“.
3. Kartu praleistas laikas

Kartu praleistą laiką vertinančiam vaikui nepabos žaisti su jumis stalo žaidimus ar drauge daryti įvairius rankdarbius. Nuotraukoje konstravimo rankdarbis „Piratų laivas“ iš „The Little Experience“ ir žaidimas „Vaiduoklių valanda“ iš „Hape“.

4. Dovanos

Dovanų kalbos vaikas jausis pakylėtas sulaukdamas kad ir mažiausių dovanėlių, tačiau dažnai:). Ypač tinka atidaroma paslaptinga dėžutė, kurioje fėja po nakties palieka siurprizėlį, ar palaipsniui gauti dovanų visą „Anamalz“ žvėrelių kolekciją. Nuotraukoje metalinis būgnelis-dėžutė iš „Maileg“ ir mediniai žvėreliai „Anamalz“ iš „Hape“.



5. Patarnavimas / paslaugos

Jei norite pradžiuginti paslaugas vertinantį vaiką galite padėti jam sutvarkyti daiktus, sudėdami į gražias dėžutes ar lagaminėlius. Nuotraukoje lagaminų rinkinys iš „Moulin Roty“ ir metalinė dėžutė „Les Belles Amis“ iš „Maileg“.
Taigi mielieji, stebėkite savo vaikus, klausykitės jų ir kalbėkitės su savo mažyliais jų meilės kalba!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Geriausia dovana 2 metų vaikui