Krikštynų dovanų TOP10

Krikštynų dovanos būna įvairios. Vieni nori, kad krikštynų dovanos būtų tradicinės - sidabrinis ar auksinis kryželis, pakabukas, sidabrinis šaukštelis, ant kurio dažnai išgraviruojami vaikučio inicialai, Biblija ar vaikiška maldaknygė. Planuojant pirkti tradicinę ar religinę dovaną reikėtų vaiko tėvų paklausti ar dar kas nors iš svečių nežadėjo pirkti tokios pačios dovanos, kad nebūtų taip, jog vaikutis dovanų gaus kelis sidabrinius šaukštelius ir kelis kryželius.
Tokias tradicines krikštynų dovanas dažniausiai dovanoja krikštatėviai, tačiau dažniausiai iškylantis klausimas ką turėtų dovanoti kiti krikštynų svečiai. Visi krikštynų svečiai yra laikomi krikšto liūdytojais, todėl gražu kai visi kažką dovanoja krikštukui - naujajam krikščioniui. 
Kokia tai bus dovana nuspręsti reikia Jums, bet mes pateiksime kelias krikštynų dovanų įdėjas, kad būtų lengviau išsirinkti.


1. Šeimos medis




Šeimos medis tai šeimos pasididžiavimas, jos praeitis, dabartis ir ateitis. Medžiaginis šemos medis - simbolinė krikšto dovana ir graži dekoracija vaiko kambariui. 


2. Relikvijų ir suvenyrų dėžutė 


Atidarykitę dėžutę - ten rasite stalčiukus pirmosioms kūdikio relikvijoms saugoti. Labai miela prisiminimų ir relikvijų dėžutė.



3. Muzikinė dėžutė 



 Muzikinės dėžutės

Miela dovana krikštynoms - muzikinė dėžutė. Mūsų dėžutės kokybiškos, skambančios nuostabiomis melodijomis ir joms nereikia elementų - tiesiog prisukti raktelį.

4. Vaikiška palapinė


 Vaikiškos palapinės

Palapinė ne tik papuoš vaiko kambarį, bet bus vaiko ištikima draugė, saugi užuovėja ir įdomiausių žaidimų vieta.






5. Prabangi lėlė




Dovana krikšto dukrai - medžiaginė lėlė. Lėlė reikalinga kiekvienai mergaitei, o jei tai išskirtinai kokybiška ir prabangi lėlė tai bus nusotabi ir įsimintina dovana. 


6. Klasikiniai pliušiniai žaislai



Pliušiniai žaislai - viena populiariausių krikštynų dovanų. Su tokia dovana niekada neprašausite. Galite rinktis nuo didelio pliušinio žaislo iki mielo mažo kiškelio gražioje dėžutėje. (Nuotraukoje pliušinis liūtukas dovanų dėžutėje ir muzikinis - pliušinis žaislas Katinas.)



7. Medinis klasikinis žaislas





Medinė virtuvėlė, medinis lėlių namas, medinis garažas, medinės kaladėlės - tai žaislai, kurie tarnaus šeimoje keliems vaikams, o gal net kelioms kartoms. Svarbu rinkdamiesi atsižvelkite į žaislo kokybę. Mes siūlome angliškus Le Toy Van žaislus - tai išskirtinai kokybiški, ekologiški žaislai. 



8. Žaidimų kilimėlis - krepšys žaislams






Žaislų krepšys ne tik padės vaikui tvarkytis savo žaisliukus, tarnaus kaip kilimas, bet bus ir puikus palydovas išvykose (galima panaudoti kaip kelioninį krepšį) ir augs kartu su vaiku. 


9. Ūgio matuoklis 



  Ūgio matuoklis „Kosmosas“

Linkinti augti krištynų dovana - ūgio matuoklis . Ūgio matuoklis bus puiki vaiko kambario puošmena. 

10. Indai vaikams


  Indai vaikams „Drambliukai"


Dailiai supakuota krikštynų dovana - indų rinkinys mažyliui.






Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Geriausia dovana 2 metų vaikui

Spalvinimo paveikslėliai: mokomės skaityti - V raidė