Spalvingos dovanos vaikams iš „Stephen Joseph“

Sarah Jessica Parker ir jos sūnelis su smagiuoju piratišku skėčiu
Viena mėgstamiausių mūsų sūnaus tematikų - jūra, laivai ir piratai. O aš neabejinga įvairiausioms pelėdytėms:). Ir netikėtai mūsų krautuvėlėje įsikūrė „Stephen Joseph“ dovanos ir aksesuarai vakams. Ir ten - tiek pelėdų, tiek piratų!

Amerikoje „Stephen Joseph“ dovanos vaikams labai populiarios, jas mėgsta visi pradedant Holivudo garsenybėmis, baigiant visais kieme bėgiojančiais mažyliais. O kuprinės nuolat patenka tarp perkamiausių. Kartą minėjau, kad „Stephen Joseph“ medvilninės kuprinės didžiausioje JAV parodoje Atlantoje, pateko į geriausių dovanų TOP10! Mudu su sūnėliu, be abejo, išsirinktume šias kuprines:)
Mūsų mylimiausios vaikiškos kuprinės: piratiškoji ir pelėdytė
1981-aisiais Alexandra Buckley pradėjusi kurti rankdarbius savo namuose nepastebėjo, kaip užsakovų ratas plėtėsi ir buvo sukurta kompanija „Stephen Joseph“, kurioje dirba daugiau kaip 125 žmonės ir kuria 50 skirtingų kolekcijų spalvingų aksesuarų vaikams. Kadangi viena svarbiausių tematikų iki mokyklos - tai virtuvėlės pasaulis, labai džiaugiuosi, kad „Stephen Joseph“ turi šiuos smagius kepėjų rinkinius.
„Stepeh Joseph“ aksesuarai virtuvėlės žaidimų mėgėjams
Labai smagu, kad Lietuvoje atsirado šių spalvingų mielų smulkmenėlių vaikams, o kartais ir jų tėveliams.

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Geriausia dovana 2 metų vaikui