Dovanos vaikams: Netvarkos nykštukas ir jo slėptuvė

Dovanos vaikams: Netvarkos nykštuko slėptuvė (14 Lt) iš čia

„Tikėjimas stebuklais, savyje nešančiais gėrį, ir yra didžiausias skirtumas tarp vaiko ir suaugusio žmogaus. Vaikams yra būdingas vadinamasis maginis mąstymas, dažnai neparemtas priežasties-pasekmės ryšiais. Todėl vaikystėje viskas atrodo gerokai paprasčiau, kai tikima Kalėdų Seneliu, Dantukų fėja ar kitais pasakiškais personažais“, – tvirtina psichologė K. Bajoriūnienė (citata iš čia).

Vienas tokių paslaptingų personažų yra Netvarkos nykštukas. Jei vaikas stengiasi tvarkyti savo kambarį vakare, naktį ateina Netvarkos nykštukas ir palieka siurprizėlį. Būtinai turi būti kažkokia ypatinga slapta vietelė. Viena tokių - Netvarkos nykštuko slėptuvė - atidaromas ir pakabinamas būgnelis. Jame telpa įvairūs siurprizėliai: vitaminai, saldainiukai ar kiti smulkūs maži dalykėliai. Aišku, netilps pačiūžos, kurias mano vaikystės nykštukas paliko man po pagalve naktį. Bet stebuklas tikrai įvyks:).

Komentarai

  1. Be galo šiltas, jaukus ir mielas straipsnis! Žaviuosi Jūsų parduotuvėle ir šiuo blogu. Gyvuokit ilgai ir toliau mus džiuginkite savo nuostabiais ir įdomiais įrašais! :) O aš būtinai, savo dabar miegančiam mažyliui, nupirksiu Jūsų rekomenduotiną knygą ir būgnelį Netvarkos nykštukui! :) Jaučiu, kad pati šia mintimi džiaugiuosi kaip vaikas! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip smagu, kad jūs džiaugiatės. Kai atidarėme šią šeimyninę krautuvėlę susitarėme, kad jos tikslas teikti mums džiaugsmą, taip gal jis persiduos ir jums. Vadinasi tai veikia. Nuostabu!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Geriausia dovana 2 metų vaikui

Spalvinimo paveikslėliai: mokomės skaityti - V raidė